Polisi pemulangan dan bayaran balik kami dalam tempoh 48 jam sahaja. Jika 48 jam telah berlalu selepas anda menerima item, kami tidak boleh menawarkan bayaran balik penuh atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti berada dalam pembungkusan asal.

Kami tidak menerima item yang telah tercemar dengan kebersihan, bahan berbahaya atau cecair atau gas mudah terbakar.

Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Sila rujuk invois anda yang diterima dalam e-mel anda selepas membeli. Tolong jangan hantar pembelian anda kembali kepada pengilang.

Bayaran balik

Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika permohonan anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses. Jumlah bayaran balik akan dipindahkan kepada anda melalui perbankan dalam talian, dalam tempoh beberapa hari.

Bayaran balik lewat atau tiada

Jika anda tidak menerima bayaran balik selepas kami pindahkan ke akaun bank anda, semak akaun bank anda sekali lagi. Kemudian, jika anda belum menerima bayaran balik anda juga, sila hubungi kami di:

Barangan diskaun

Hanya barang berharga biasa boleh dikembalikan. Barangan harga diskaun tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran

Kami hanya menggantikan barang jika ia rosak sahaja. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, sila hubungi kami di:

Kami akan buat pertimbangan dan akan mengaturkan pertukaran item jika perlu.

Hadiah

Jika item itu ditandakan sebagai hadiah, tidak akan ada bayaran balik atau pertukaran.

Perlukan bantuan?

Jika terdapat soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan, sila hubungi kami di: