Kami menghantar dalam negara (Malaysia).

Sekiranya pesanan tidak dapat dihantar kepada anda dengan jayanya selepas beberapa percubaan, atau anda tidak mengambil pesanan anda di mana-mana lokasi berdekatan seperti yang dinyatakan, pesanan itu boleh dilupuskan selepas masa yang telah ditetapkan diberikan. Oleh itu, kami tidak akan membayar balik kepada anda sebarang jumlah yang telah anda belanjakan untuk pesanan anda.

Kami menghantar semua pesanan menggunakan bahan pembungkusan standard kami. Kami tidak memenuhi sebarang pembungkusan istimewa pada masa ini.

Kami berusaha untuk menghantar produk yang anda beli dalam masa yang secepat mungkin. Semua pesanan diproses sebaik sahaja transaksi disahkan. Semua pesanan dihantar dan dihantar oleh pembawa yang telah kami tetapkan.

MASA PENGHANTARAN

Pesanan yang disahkan akan dihantar dalam masa 1-3 hari perniagaan. Masa utama penghantaran adalah seperti berikut:

Penghantaran ke kawasan luar bandar atau terpencil mungkin mengambil masa tambahan 2 – 3 hari bekerja.

Penghantaran & Penghantaran semasa MCO/CMCO/RMCO

Walaupun kami berusaha untuk memenuhi penghantaran kami kepada anda dalam masa yang paling singkat, mungkin akan terjadi sedikit kelewatan pada masa ini kerana kami perlu bekerja di bawah peraturan baharu yang ditetapkan oleh kerajaan dan majlis tempatan dengan langkah pencegahan yang ketat untuk keselamatan kakitangan dan tempat kerja kami.

CAJ PENGHANTARAN

Kami mengenakan bayaran penghantaran & pengendalian standard sebanyak RM10.00 untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah/Sarawak dengan setiap transaksi untuk mana-mana penghantaran tempatan. * tertakluk kepada perubahan oleh pihak pengurusan.

Tiada bayaran tambahan untuk pembayaran secara Cash on Delivery (COD) untuk Semenanjung Malaysia. Untuk Sabah & Sarawak tiada servis COD dilakukan.

TIADA PEMULANGAN PEMBAYARAN SAMA SEKALI untuk sebarang caj penghantaran & pengendalian.

Mungkin terdapat tawaran promosi untuk penghantaran percuma dari semasa ke semasa jadi sila periksa selalu.

BAGAIMANA MENJEJAK PESANAN ANDA

Sila cari nombor penjejak anda daripada e-mel pengesahan penghantaran. Sebagai alternatif, anda boleh melawati laman web kurier dan masukkan nombor penjejak anda dalam ruang penjejakan untuk melihat status penghantaran pesanan anda. Sila beri masa beberapa jam selepas anda menerima e-mel pengesahan penghantaran untuk sistem menunjukkan status penghantaran pesanan anda.

Jika terdapat kelewatan, ia akan ditunjukkan pada laman web kurier. Jika anda tidak melihat kemas kini status penghantaran anda selepas seminggu sejak menerima e-mel pengesahan, sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami untuk bantuan lanjut: